Andris Ērglis, kraujot malku, lauzis kāju (58)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Dziedātājs un divu bērnu tēvs Andris Ērglis (29) savā privātmājā Liepājas pusē, krāmējot malku, guvis traumu, kā rezultātā ieģipsēta kreisā kāja. Tiesa gan, ģipsis noņemts, bet uz kruķiem būs jālec līdz pat jaunajam gadam ne tikai mājās, bet arī uz skatuves, spēlējot Jāņa Lūsēna mūziklā «Sniega karaliene».

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Andris Ērglis, skaidrojot, kā ieguvis kājas traumu, stāsta: «Mūziķi jau ir tādi paši cilvēki kā visi. Gan gružkaste jāiznes, gan uz veiklu iepirkties jāiet un malka jākrāmē.» Šoreiz, pildot mājas darbus un kraujot malku, Andris lauzis kreiso kāju. Ģipsis noņemts, un ceļgals, kur ir lūzuma vieta, īpaši nostiprināts.

Andris atzīst, ka arī šajā situācijā nemaz neesot tik traki. Protams, ir virkne saimniecības darbu, ko nu Andris nevar veikt, taču ne jau viss ir neiespējams. «Ar automašīnu varu braukt. Tā kā man ir automāts, tad braukšanai man nepieciešama labā kāja. Katrā lietā vajag saskatīt prieku. Arī šajā gadījumā. Tā kā es nevaru īpaši daudz pārvietoties, tad draugi nāk pie manis ciemos,» neraugoties uz ceļgala traumu, pozitīvi noskaņots ir Andris.

Mūziķis ar kruķiem nospēlējis arī vairākās Jāņa Lūsēna mūzikla «Sniega karaliene» izrādēs. Šajā gadā turpat Liepājā paredzētas vēl trīs izrādes. Andris šajā izrādē atveido Kaju. Viņš atzīst, ka neesot tik traki lekt ar kruķiem pa skatuvi.

Šobrīd Andris vairāk laika velta radošām aktivitātēm – vēro TV un lasa grāmatas, tādējādi gūstot iedvesmu.

Uz savu 30. jubilejas solokoncertu Liepājā Andris solās būt sveiks un vesels un vairs neizmantot kruķus. Pirmais jubilejas koncerts notiks 19. janvārī Liepājā, Liepājas Olimpiskā centra lielajā arēnā, un biļetes uz vērienīgo koncertu iespējams jau iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs. Koncerti tiks rīkoti arī citās Latvijas pilsētās. Jubilejas koncertā Liepājā Andris sola daudz dažādu pārsteigumu. Uz skatuves mirdzēs mūziķa skatuves kolēģi. Viņu vidū būs Maestro Raimonds Pauls, komponisti Jānis Lūsēns un Jānis Strazds, dziedātāji Igo, Zigfrīds Muktupāvels, Ance Krauze, Māris Kupčs, Aivars Meijers, Gundars Lintiņš, Mārcis Auziņš, Juris Kristons, kā arī bigbends «Mirāža».

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu