Džeks Vaits tomēr neķengājot Lady Gaga (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix, AFP/LETA

Amerikāņu mūziķim Džekam Vaitam esot nepatiesi piedēvēta popdīvas «Lady Gaga» mūzikas noķengāšana, paziņojis grupas «The White Stripes» bijušais dalībnieks.

Kā jau ziņots, žurnālā «Esquire» publicētā intervijā mūziķis it kā nodēvēja «Lady Gaga» par mākslīgu tēlu, kam nav nekādas dziļākas nozīmes.

«Es domāju, ka viņa izdzīvo tādēļ, ka tas viss ir mākslīgs. Tas ir tikai tēls, kam nav nekādas dziļākas nozīmes. Tu tajā nevari iekosties ar zobiem. Tā ir tukša skaņa.

Tas ļoti piestāv šim laikmetam, jo to vēlas cilvēki. Viņi vēlas rindiņu tviterī, kādu »jpeg« failu un kādu »MP3« failu,» lasāms intervijā.

Tomēr nu savā mājaslapā publicētā paziņojumā Vaits apgalvo, ka viņš nemaz neesot to teicis. «Es gribētu pievērsties nesenajai bulvārpreses cienīgajai drāmai saistībā ar »Lady Gaga«,» viņš raksta. «Es nerunāju par viņas mūziku un nekādā veidā neapšaubīju viņas dziesmu autentiskumu.»

«Es spriedu par pašmērķīgu tēlu lietošanu un to, ka mūsdienās uz tēliem visbiežāk neraugās kritiski, tikai nodēvē tos par foršiem vai dīvainiem, bet pēc tam uzreiz aizmirst par tiem,» skaidro Vaits.

«Nepatīkami, ka mans komentārs par »Lady Gaga« pasniegšanas veidu pārvērties negatīvā kritikā par viņas mūziku,» viņš teica.

«Ja jūs gribat uztaisīt skandālu, vismaz publicējiet precīzus citātus.»

Vaits norādīja, ka žurnāli mēdzot sagrozīt mūziķu teikto, lai radītu «bulvārpreses skandālus».

Viņš arī izteica apbrīnu hita «Born this Way» autorei par kaismīgo homoseksuāļu tiesību atbalstīšanu. «Es no visas sirds apsveicu un izsaku atzinību »Lady Gaga« par homoseksuāļu tiesību aizstāvību, kas kalpoja par impulsu pārmaiņām,» viņš sacīja.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu