Kubasova «Miss Intercontinental 2012» iekļūst «Top 15» (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Skaistumkaraliene un TV šova «Latvijas princese» dalībniece, arī uzņēmēja Diāna Kubasova (23) jau no novembra sākuma atrodas Vācijā, kur gatavojās starptautiskam skaistumkonkursam «Miss Intercontinental 2012».

Pavisam starptautiskajā skaistumkonkursā «Miss Intercontinental 2012», kas norisinās Vācijā, par galveno titulu sacentās pavisam 61 skaistule no dažādām pasaules valstīm. Pāris nedēļas skaistules no visas pasaules gatavojās konkursam, piedaloties dažādās aktivitātēs.

Latviju šajā konkursā pārstāvēja skaistumkaraliene un jaunā uzņēmēja Diāna Kubasova, kura nākotnē vēlas studēt Korejas Universitātē, Viņa pati piedalās un organizē skaistumkonkursus, kā arī izmēģinājusi spējus modes biznesā kā tērpu dizainere.

Diāna Kubasova skaistumkonkursā  «Miss Intercontinental 2012»
Diāna Kubasova skaistumkonkursā «Miss Intercontinental 2012» Foto: facebook.com

Zaļacainā Latvijas skaistule Diāna «Miss Intercontinental 2012» iekļuva «Top 15» un saņēma atzinību par labāko vakartērpu - «Best evening dress». Pērn šajā pašā konkursā piedalījās arī Diānas jaunākā māsa Simona Kubasova.

Skat, cik eleganti sievišķīga ir skaistumkaraliene Diāna Kubasova
Skat, cik eleganti sievišķīga ir skaistumkaraliene Diāna Kubasova Foto: facebook.com
Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu