Kristīne Opolais pēc meitiņas dzimšanas vēl sievišķīgāka (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pagājušā gada nogalē latviešu operdziedātāja Kristīne Opolais (33) un izcilais latviešu diriģents Andris Nelsons kļuva par meitiņas Adriānas Annas vecākiem. Tiesa gan, izcilā operdziedātāja, kura pēc meitiņas dzimšanas kļuvusi vēl sievišķīgāka, jau atgriezusies uz skatuves. Pagājušās nedēļas nogalē uz Latvijas Nacionālās operas skatuves Opolais redzējām Mimī lomā Džakomo Pučīni operā «Bohēma».

Izcilā latviešu operdziedātāja Kristīne Opolais jau pusgadu pēc meitiņas Adriānas Annas dzimšanas atgriezās uz lielās skatuves, debitējot Ņujorkas Metropoles operā Magdas lomā Džakomo Pučīni operā «Bezdelīga». Un kopš tā laika jaunās māmiņas interneta portāla kalendāra sadaļas ieraksti liecina, ka viņas uzstāšanās paredzēta vairākos pasaulē zināmos operas namos.

Pagājušās nedēļas nogalē Kristīne mirdzēja uz Latvijas Nacionālās operas skatuves Mimī lomā Džakomo Pučīni operā «Bohēma», decembris paies Berlīnē, bet jau nākamā gada sākumā viņa dosies uz Ņujorkas Metropoles operu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu