Kunisa un Kačers vairs neslēpjas (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktieri Mila Kunisa un Eštons Kačers vairs neslēpj savas romantiskās attiecības: abi publiski skūpstās un teju vai baro viens otru ar karotīti. Taču Kačers joprojām nav šķīries no Demijas Mūras...

Baumas, ka Mila Kunisa un Eštons Kačers sākuši satikties, parādījās pirms vairākiem mēnešiem. Tiesa, pārītis intervijās apgalvoja, ka esot tikai draugi. «Esmu pilnīgi viena! Mēs viens otru pazīstam jau piecpadsmit gadus, mums ir daudz kopīgu draugu, un mēs viens otra kompānijā jūtamies labi. Tas arī viss, un šī nav nekāda mīlas dēka,» Kunisa skaidroja kādā intervijā.

Taču paparaci abus pieķēra visnotaļ nepārprotamā brīdī, kad abi skūpstījās, turklāt Mila sēdēja savam draugam klēpī un glāstīja viņa seju, savukārt Eštons draudzeni bija mīļi apskāvis. Pāris savas jūtas demonstrēja arī kādā Holivudas ballītē, savukārt Mila bija ieradusies filmēšanas laukumā, kur top filma par šā gada pavasarī mirušo «Apple» bosu Stīvu Džobsu (viņa loma uzticēta tieši Kačeram).

Iespējams, tagad Mila un Eštons sapratuši, ka vairs nav nozīmes slēpt savas attiecības, tādēļ nu maigās jūtas pauž publiski. Pārītis jau paguvis pavakariņot vairākos dārgos Ņujorkas un Losandželosas restorānos, viņi kopā atpūtušies Bali, bet pavisam nesen Mila savus vecākus iepazīstināja ar Eštonu. Kad abiem ir brīvdiena, viņi labprāt dodas pastaigās - piemēram, pa Ņujorkas Centrālparku.

Paparaci uzņēmuši vairākas bildes, kurās redzams, kā Kunisa un Kačers ķer taksometru, apmeklē ieskrietuves, turklāt pārītis nekautrējoties skūpstās, visiem redzot. Tiesa, Kačers joprojām ir oficiāli precējies ar aktrisi Demiju Mūru un šķiršanās process pat nav sākts. Tikmēr Mila un Eštons jau domā par «pēcnācējiem» - abi nolēmuši iegādāties vai nu zelta retrīvera, vai labradora kucēnu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu