Reiniks ar pievilcīgu blondīni atpūšas Amerikā (70)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Viens no latviešu populārākajiem dziedātājiem Lauris Reiniks devies uz Ameriku, kur kopā ar Emmy balvu ieguvušo latviešu izcelsmes Holivudas mūziķi Lolitu Ritmanis strādās pie Ziemassvētku albuma «Lauris Reiniks Ziemassvētkos». Taču brīvos atpūtas brīžus Lauris Amerikā pavada kopā ar draugiem, arī pievilcīgo latviešu uzņēmēju Santu Kolu.

Jau vairākus gadus pēc kārtas Lauris Reiniks mēro tālo ceļu uz Ameriku. Arī šī vasara nav izņēmums. Šoreiz gan brauciena mērķis nav tikai atpūta vai izklaide, bet arī jauna ierakstu albuma tapšana. Reiniks kopā ar latviešu izcelsmes Holivudas mūziķi Lolitu Ritmanis strādās pie Ziemassvētku albuma «Lauris Reiniks Ziemassvētkos». Albuma iznākšana gaidāma gada nogalē, kad skatītāji un klausītāji tiks aicināti arī uz tāda paša nosaukuma koncertšovu «Arēnā Rīga».

Dziedātājs sociālā tīkla «Facebook» profilā informē fanus par Amerikas piedzīvojumiem. Vairākas fotogrāfijas tapušas kopā ar simpātisko blondīni – Santu Kolu – pastaigājoties pa Ņujorkas ielām, kā arī atpūšoties Centrālparkā. Laurim piemīt arī laba humora izjūta, tādēļ viņš vienā no pastaigām, piestājis pie slavenā bronzā lietā Volstrītas buļļa un ievērojot tradīciju, kas paredz kļūt bagātam, pieskāries tā bumbām.

Lauris Reiniks pirms mēneša Baltijas publikas vērtējumam nodeva sava hita «Sirds sadeg neparasti» jauno versiju un videoklipu latviešu, lietuviešu un igauņu valodās. Pirms došanās uz Ameriku, dziedātājs saviem faniem priecīgs vēstīja, ka ir iekarojis abu kaimiņvalstu nacionālo radio staciju topu virsotnes.

Komentāri (70)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu