Lazarevs Jūrmalā smagi strādā (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Krievijas dziedātājs un viens no «Jaunā viļņa» vadītājiem Sergejs Lazarevs uz Jūrmalu atbraucis, lai strādātu. Ķemmēt veikalus vai peldēties jūrā dziedātājam nav vaļas.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Sergejs Lazarevs atzina, ka Jūrmala ir viena no viņa iecienītākajām pilsētām. «Ar lielu baudu braucu uz Jūrmalu un «Jauno vilni» katru gadu,» atklāj dziedātājs. Jūrmalā Lazarevam nav vaļas sauļoties pludmalē, jo ir daudz mēģinājumu un līdz ar to arī nervi sevi liek manīt. «Pirmās divas konkursa dienas biju tā vadītājs un tad domāju tikai par darbu, jo atbildība, vadot tik lielu pasākumu, ir liela,» viņš piebilst.

Dziedātājs apmeklēja Igora Krutoja jaunā aromāta "La Muse" prezentāciju Rīgā
Dziedātājs apmeklēja Igora Krutoja jaunā aromāta "La Muse" prezentāciju Rīgā Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Lai arī dziedātājam ir saspringts mēģinājumu grafiks Jūrmalā, viņš atrada laiku, lai apmeklētu Igora Krutoja jaunā aromāta «La Muse» prezentāciju Rīgā. «Divus gadus nebiju pastaigājies pa Rīgas ielām. «Jaunā viļņa» laikā dzīvojos tikai pa Jūrmalu, jo darba ir tik daudz, ka nekam citam neatliek laika.

Taču pa šo laiku Rīga ir strauji attīstījusies, kļuvusi modernāka. Taču tai pašā laikā man ļoti patīk Vecrīgas šaurās ieliņas un vēsturiskās ēkas,» stāsta Lazarevs.

Viņš arī novērojis, ka ekonomiskā situācija valstī pamazām uzlabojas, jo Jūrmalā tiek atklāti jauni restorāni un ceļas jaunas viesnīcas. «Krīze noteikti beigsies un visi varēs dzīvot mierīgi un brīvi,» viņš prāto.

Lazarevs atklāja, ka tuvākajā nākotnē visticamāk varētu uz Rīgu atbraukt ar savu jaunāko koncertprogrammu. «Zinu, ka man Latvijā ir daudz fanu, tādēļ ļoti gribu atbraukt pie jums ciemos ar savu lielo koncertu,» noteica Krievijā populārais dziedātājs.

Sergejs Lazarevs ar savu draudzeni TV dīvu Ļeru Kudrjavcevu
Sergejs Lazarevs ar savu draudzeni TV dīvu Ļeru Kudrjavcevu Foto: Santa Sergejeva/Sejas
Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu