Latvijā aktivizējušies «Jedward» fani (33)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Starptautiskā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā iepazītie dziedošie dvīņi «Jedward» no Īrijas ieguvuši arī Latvijas skatītāju mīlestību, un kaislīgākie fani gatavi darīt visu, lai jestros dvīņus popularizētu Latvijā.

Īrijas mūzikas duetas «Jedward», kurā muzicē spridzīgie dvīņubrāļi Džons un Edvards, šā gada jūnija beigās laida klajā savu trešo studijas albumu «Young Love». Kaislīgākie īru dvīņubrāļu Latvijas fani ir sajūsmā, ka dienas gaismu ieraudzījis «Jedward» albums un videoklips.

Taču Latvijā puiši palikuši atmiņā pēc starptautiskā «Eirovīzijas» dziesmu konkursa, kurā viņi piedalījās divus gadus pēc kārtas. Šogad viņi «Eirovīzijā» startēja ar dziesmu «Waterline», kas straujā tempā iekļuva Latvijas iTunes topā un sasniedza 1. vietu.

Starptautiskā “Eirovīzijas” dziesmu konkursā iepazītie dziedošie dvīņi "Jedward" no Īrijas
Starptautiskā “Eirovīzijas” dziesmu konkursā iepazītie dziedošie dvīņi "Jedward" no Īrijas Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Latvijas fani ir gatavi popularizēt ņipro īru duetu un cer, ka reiz šie jaunieši varētu sniegt koncertu arī uz kādas no Latvijas skatuvēm. Populārais dziedātāju menedžeris Juris Millers šā gada starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā, kas notika Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, pēc «Jedward» spilgtā ūdens šova sarunā ar «Sejām» atklāja, ka trakulīgie dvīņi noteikti kādreiz apciemos Latviju un sniegs arī koncertu.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu