Dziedātāja Elīna Volkmane līgos kopā ar drauga ģimeni (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No Vestarda Šimkus privātā arhīva

Skaistās balss īpašniece dziedātāja Elīna Volkmane, kura nesen saderinājās ar talantīgo pianistu Vestardu Šimku, arī šogad līgos Vecmokās kopā ar sava līgavaiņa ģimeni.

Par savām līgosvētku tradīcijām Elīna teic, ka viņas ģimenē tie ir dubulti svētki: «Manai mīļajai māmiņai 23.jūnijā ir dzimšanas diena, tāpēc līgošana parasti notiek Neretā - manu vecāku mājās. Līgo rītā rotājam māju un pagalmu ar meijām un pļavu ziediem, pie mājas vienmēr plīvo Latvijas karogs, galdā tiek celts ķimeņu siers, pīrādziņi, dārza veltes, kvass un noteikti mammas dzimšanas dienas torte, kuru vienmēr mēģinu uzcept pati!»

Savukārt neparastākos Līgosvētkus dziedātāja piedzējusi 2009.gadā Oslo, kur studēja - toreiz viņa šos svētkus svinēja pilsētas cetntrālaja parkā kopā ar norvēģu un krievu draugiem.

«Bet skaistākie svētki noteikti bija pērn Vecmokās pie Vestarda, kad kopā sagaidījām saullēktu! Arī šogad ceru uz skaistiem svētkiem, jo mūsu abu ģimenes satiksies kopīgai līgošanai,» pauž Elīna, visiem novēlot skaistus Līgosvētkus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu