Alla Pugačova aizvilina miljardierus no «Jaunā viļņa» (28)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Krievijas šovbiznesa aprindās jau labu laiku klīst runas, ka uz kara takas nostājušies divi ietekmīgi Krievijas estrādes grandi – primadonna Alla Pugačova un komponists Igors Krutojs. Abi tā konfliktējot, ka pat savā starpā vairs nesarunājas. Krutojs, kas Jūrmalā rīko konkursu «Jaunais vilnis», ir nikns uz Pugačovu, ka viņa ar savu konkursu Jaltā «Crimea music fest» aizvilinājusi no viņa konkursa gan dziedātājus, gan ietekmīgus miljardierus.

Šovasar Jūrmalā laikā no 24. līdz 29. jūlijam Dzintaru koncertzālē jau 11. gadu pēc kārtas norisināsies konkurss «Jaunais vilnis 2012». Savukārt šā gada sākumā publiskajā telpā izskanēja asas diskusijas par to, vai vispār «Jaunais vilnis» notiks Jūrmalā. Konkursa organizators Igors Krutojs savā paziņojumā norādīja, ka sadarbība starp Jūrmalas domi un festivāla rīkotājiem sasniegusi tādu robežu, ka viņš neredz nekādu iespēju tālākai sadarbībai. Konflikts tika atrisināts un Krutojs pat sasauca Rīgā preses konferenci, lai paziņotu, ka šis gads nebūs izņēmums un «Jaunais vilnis» tomēr notiks Jūrmalā.

Taču Krievijas šovbiznesa aprindās klīda runas, ka ažiotāža ap «Jauno vilni» sākusies Krievijas estrādes primadonnas Allas Pugačovas un komponista Igora Krutoja strīda dēļ. Pugačova jau otro gadu pēc kārtas ķērusies pie sava jauno izpildītāju konkursa rīkošanas. Viņas konkurss «Crimea music fest», kas notiek Jaltā, ieguvis lielu popularitāti un sabiedrības interesi. Tieši tādēļ miljardieri no Krievijas, Ukrainas, Kazahstānas un citām valstīm ieplānojuši doties tieši uz Jaltā notiekošo festivālu un par Jūrmalā notiekošo «Jauno vilni» miljardieri un Krievijas estrādes zvaigznes zaudējušas interesi. Tādēļ nu Pugačova un Krutojs nostājušies uz kara takas. «Abi ir pamatīgi sastrīdējušies. Turklāt daļa Krievijas dziedātāju, kuri iepriekš piedalījās «Jaunā viļņa» koncertos, nu dosies uz Pugačovas konkursu Jaltā, bet tie, kuri ar primadonnu nedraudzējas, dosies uz Jūrmalā notiekošo «Jauno vilni»,» runā Krievijas šovbiznesa aprindās.

Daži ilggadējie «Jaunā viļņa» dalībnieki no Krievijas šovzbiznesa, kuri gan nevēlējās atklāt savus vārdus, sarunā ar Sejām atzina, ka īpaši negatavojas Jūrmalā notiekošajam festivālam, jo katru gadu «Jaunajā vilnī» ir viens un tas pats.

Nesen skandāli apvija arī Krievijas mūziķu apbalvošanas ceremoniju «Муз-ТВ». Apbalvošanas ceremonijā liela ietekme ir arī Igoram Krutojam, tiesa gan, viņš šoreiz nebija iesaistīts skandālos.

Ja iepriekšējos gados viena no «Jaunā viļņa» vadītājām un jestrākajām ballētājām bija skandalozā Krievijas TV zvaigzne Ksenija Sobčaka, nav zināms, vai šogad viņa tiks aicināta uz Jūrmalu vadīt konkursu. Viņa savu politisko uzskatu un opozicionārās nostājas dēļ pāris dienas pirms Krievijas mūziķu apbalvošanas ceremonijas «Муз-ТВ» tika atstādināta no šī pasākuma vadīšanas. Turklāt otrs «Муз-ТВ». vadītājs, populārais TV raidījumu vadītājs Andrejs Malahovs, solidarizējoties ar Sobčaku, arī atteicās vadīt šo apbalvošanas ceremoniju.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu