30 minūtes virtuvē ar slaveno Džeimiju Oliveru (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pasaulē plaši pazīstamais un iecienītais pavārs Džeimijs Olivers ir gatavs ierasties arī Latvijā. No 2.jūnija sestdienu un svētdienu rītos viņš būs sastopams TV6 ekrānos. Viņš parādīs (un pierādīs), ka nieka pusstundā iespējams pagatavot gardu ēdienu. Un nevis šādas tādas uzkodas, bet gan kārtīgu maltīti sev, draugiem vai radiem.

Ierodas pasaulslavenais pavārs!

Viens no pasaulē visplašāk pazīstamajiem pavāriem Džeimijs Olivers (Jamie Oliver) ne tikai ir izdevis recepšu grāmatu par bagātīgām maltītēm, kuras var pagatavot nieka pusstundas laikā, bet arī ir gatavs šīs receptes īstenot dzīvē un atklāt savus noslēpumus televīzijas skatītājiem.

Spēles noteikumi ir pavisam vienkārši – ir tikai 30 minūtes laika un neko nedrīkst sagatavot iepriekš.

Ticiet vai neticiet – arī šādā laikā var sarūpēt teju dzīres ne vien sev, bet arī ģimenei vai draugiem. Ir tikai jāskatās, jāmācās un jādara tieši tas, ko iesaka Džeimijs Olivers. Viņš savas receptes gadu gados noslīpējis līdz pilnībai.

Pirmajā satikšanās reizē, 2.jūnija rītā Džeimijs Olivers parādīs, kā pagatavot piri piri cāli, ko pasniegt kopā ar saldo un parasto kartupeļu putru, rukolu un kressalātiem. Saldajā – ar karameli klāta krēma kūka. Izklausās sarežģīti?! Muļķības – šis ir ēdiens, ko var pagatavot nieka 30 minūtēs! Skaties un pārliecinies!

Oriģinālais nosaukums Jamie Oliver's 30-minute meals.

Raidījums veidots Lielbritānijā 2010.gadā.

30 minūtes virtuvē ar Džeimiju Oliveru no 2.jūnija brīvdienu rītos 10:00 TV6!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu