Top jauns realitātes šovs «Cīnītājs» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pieņem izaicinājumu un piesakies vērienīgam realitātes šovam «Cīnītājs», ko rīko izklaides Kanāls 2! Tas būs vēl nebijis piedzīvojums divu mēnešu garumā ar fiziskiem, erudīcijas un psiholoģiskiem pārbaudījumiem brīvā dabā.

Realitātes šova mērķis ir pārbaudīt dalībnieku spējas pielāgoties dabas apstākļiem, pārbaudīt miesu un garu - izdzīvot 57 dienas brīvā dabā, kameru un visu skatītāju acu priekšā.

Šovā būs gan fiziskās izturības pārbaudījumi, gan erudīcijas uzdevumi, kā arī netrūks psiholoģiskas spriedzes un intrigu.

Šovā var pieteikties ikviena persona, kura vecāka par 18 gadiem un ir gatava pārliecināt šova dalībnieku atlases žūriju, ka tieši viņš ir dzimis Cīnītājs un ir gatavs dzīvot realitātes šovā, cīnīties par galveno balvu – 5000 EUR.

Aizpildi pieteikuma anketu, kas ir pieejama izklaides Kanāla 2 mājas lapā www.kanals2.lv sadaļā «Konkursi»! Pastāsti par sevi, izcel to, kāpēc tieši tevi būtu jāizvēlas šovam. Šova dalībnieku atlase norisināsies jau 8. jūnijā LNT, Elijas ielā 17, Rīgā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu