Robijs Viljamss salaulājies ar amerikāņu aktrisi (18)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu popzvaigzne, slavu 90. gados guvušās grupas "Take That" mūziķis Robijs Viljamss salaulājies ar ASV aktrisi Aīdu Fīldu (Ayda Field).

"Beidzot Robs ir laimīgs. Tas ir, ko var vēlēties saviem bērniem, un tik laimīgu es viņu nekad nebiju redzējis," sacīja jaunā vīra tēvs Pīts. "Aīda ir tik skaista un tik burvīga, tik mīļa un tik ļoti viņam piemērota. Kopā viņi ir lieliski. Man pagaidām nav mazbērnu. Roba būs mans pirmais. Esmu priecīgs, ka viņš veido ģimeni. (..) Varbūt viņš kļūst par tēvu, kas paliek mājās, lai rūpētos par bērnu - neko nevar zināt. Bet es uzskatu, ka viņš vienmēr turpinās savu muzicēšanu."

Kaut arī Robijs nolēmis no jauna pievienoties savai agrākajai grupai "Take That", Lielbritānijā viņš atgriezties negrasās, atzina mūziķa tēvs. "Robs tagad vēlas dzīvot Losā. Arī Aīda tur grib dzīvot. Tur ir viņa mamma."

Avīžu fotogrāfijās redzamas Viljamsa Losandželosas savrupmājas dārzā saslietas kāzu teltis.

Britu puišu grupas "Take That" dziesmas dominēja Lielbritānijas topos 90.gados, līdz Viljamss 1995.gadā aizgāja no tās un uzsāka veiksmīgu solo karjeru, iesaistoties arī vairākās mīlas dēkās ar popmūzikas zvaigznēm un Holivudas aktrisēm.

Tomēr kopš satikšanās ar Fīldu 2006.gadā, popzvaigzne ir nomierinājies, un pagājušā gada novembrī Austrālijas radio šova tiešajā ēterā Viljamss viņu bildināja.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu