Tautas bumbas festivālā uzstādīs Latvijas rekordu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

2.jūnijā kinopilsētā «Cinevilla» Kanāls2 piedāvā pirmo Tautas bumbas festivālu Latvijā. Tajā būs iespējams pārbaudīt savu veiklību, spēlējot tautas bumbu un cīnoties par galveno balvu – Ls 1000, informē pasākuma organizatori.

Kopā uzstādīsim arī Latvijas rekordu. Un tas nav viss! Kā jau festivālā, būs gan mūzika, gan citas izklaides. Vai atceries, cik forši bija pagalmā kaut ko uzspēlēt ar draugiem?

Tautas bumba ir mums visiem sen zināma, mīļa un atraktīva komandu spēle, kurā pats galvenais ir veiklība, izveicība, lokanība un enerģija. Ja arī Tu gribi izjust azartu, spēles prieku, komandas garu un sacensības garšu, sarunā vēl četrus draugus un piesaki savu komandu. Turklāt tas ir lielisks veids, lai saliedētu jebkuru kolektīvu. Kā jau īstās sacensībās, komandas tiks sadalītas apakšgrupās, lai finālā cīnītos par galveno balvu – 1000 LVL. Tomēr galvenais turnīrā ir pozitīvas emocijas.

Dalībniekiem, līdzjutējiem un festivāla viesiem būs iespēja pierādīt, ka mēs Latvijā esam draudzīgi un kopīgi spējam daudz. Arī uzstādīt Latvijas rekordu tautas bumbā. Latvijas Tautas bumbas festivāls ir par aktīvu izklaidi un veselīgu dzīvesveidu, tāpēc pie rekorda norises vietas atradīsies ziedojumu lāde. Savāktie līdzekļi tiks ziedoti, lai atbalstītu pēcskolas sporta nodarbības bērniem no trūcīgām ģimenēm. Gandarījums par kopīgi sasniegto būs neatsverams un iedvesmos visai vasarai.

Festivālā jebkurš varēs atkal uzspēlēt kādu no savām mīļākajām bērnības spēlēm – lekt ar gumiju, spēlēt kvadrātus vai izlekt klasītes. Mūziķi uz Kanāla2 skatuves parūpēsies par īsto atmosfēru, bet atvilkt elpu pēc kārtīgas spēles varēs atpūtas zonā. Nav aizmirsts arī par pašiem mazākajiem, kurus sagaidīs pārsteigumi, kamēr vecāki spēlēs tautas bumbu vai vienkārši pavadīs laiku svaigā gaisā.

Ja Tev jau ir 18, un gribi labi pavadīt laiku ar draugiem, piesaki savu komandu. Komandas biļeti var iegādāties visās «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Komandas (5 cilvēki) biļetes cena ir Ls 25. Biļetes pārdošanā no 1. maija.

Neaizmirstiet par saviem līdzjutējiem, ar kuriem dalīties uzvaras priekā.

Līdzjutējiem ieejas biļete maksās Ls 3. Mēs pretī dosim labu atmosfēru, interesantus pasākumus un lielisku mūziku.



Tautas bumbas festivāla pārraidi skaties 2.jūnijā plkst. 21.00 Kanālā2.



Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu