Dārta Daneviča atklāj savu drastisko ikdienas ritmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča sociālajos tīklos dalījusies ar savu ikdienas grafiku, kas daudziem var šķist pat visai drastisks. Viņa uzdod saviem sekotājiem jautājumu - kas un cik daudz ir norma, ja vēlamies paveikt un iemācīties darīt ko jēdzīgu, un darīt to kvalitatīvi, un cik daudz ir "par daudz"?

"Mans grafiks ir sešas darba dienas nedēļā vienmēr un septiņas darba dienas reizi pa reizei," atklāj Dārta.

Viņa turpina: "Ar mošanos 7:45, suņu staidzināšanu, rīta kafiju, darbu no 10.00 līdz 14.00, pusdienu pauzi, došanos uz mežu/parku ar puišiem, ikdienas pienākumu veikšanu un atgriešanos darbā no 17.30 līdz 22.00 vai vēlāk. Vakara vanna un/vai našķošanās, un/vai seriāls līdz pusnaktij, un tad cerība uz labu miegu līdz 7:45..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kāds ir tavs ikdienas rāmis? Grafiks. Kas ir nemaināmie lielumi, kurus laiks iemīļot, un kuras detaļas mēs pietiekami nenovērtējam? - Mans "grafiks" ir 6 DARBA dienas nedēļā vienmēr un 7 darba dienas reizi pa reizei. Ar mošanos 7.45, suņu staidzināšanu, rīta kafiju, darbu no 10-14, pusdienu pauzi, došanos uz mežu/parku ar puišiem, ikdienas pienākumu veikšanu un atgriešanos darbā no 17.30- 22+. Vakara vanna un/vai našķošanās un/vai seriāls līdz pusnaktij un tad cerība uz labu miegu līdz 7.45.... Tam pa vidu mistiskā veidā vēl iekļaujas attiecības, studijas, sesijas, kursa darbi, rūpes par veselību, grāmatu lasīšana un citi vēlamie prieki. Kas un cik daudz ir norma, ja vēlamies paveikt (un IEMĀCĪTIES DARĪT) ko jēdzīgu un darīt to kvalitatīvi un cik daudz ir "par daudz"? Ar ko (ne) salīdzināt? Atstāt iespaidu tikai pašam uz (vakardienas) sevi. Ph.cr. @aigaredmane ✨ #schedule #ikdiena #portrait #bw #dartadanevica #actresslife #everydaystruggle #eyesontheprize #impressnoone

A post shared by Darta Danevica (@darta_avant) on

Daiļā aktrise vēl piebilst: "Tam pa vidu mistiskā veidā vēl iekļaujas attiecības, studijas, sesijas, kursa darbi, rūpes par veselību, grāmatu lasīšana un citi vēlamie prieki."

Kā zināms, Dārta paralēli darbam Dailes teātrī studē tiesību zinātnes. Ar aktieri Niklāvu Kurpnieku viņu vieno divus gadus ilgas attiecības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu