"Supernovas" tīrradne Seleste savā pirmajā intervijā atklāj emocionālo bērnības stāstu

"Es nezinu, kas ir mans īstais tētis"
Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Seleste
Seleste Foto: Lauris Vīksne

17 gadus vecā Seleste Solovjova–Vlasova, kurai piedalīšanās "Supernovā" būs pirmā skatuves pieredze, savā pirmajā intervijā atklāj visai emocionālu bērnības stāstu.

Seleste atklāj, ka uzaugusi kopā ar mammu un divām māsām, taču, tā kā mamma strādājusi Itālijā, meitas pārsvarā uzaudzināja auklītes.

Tāpat Seleste neslēpj, ka uzaugusi bez tēva. "Es nezinu, kas ir mans īstais tētis, bet esmu pa pusei itāliete. Tas man kaut ko nedaudz atņem, ka es nezinu, [kāds viņš ir]. Bet varbūt tā tam arī ir jābūt. No bērnības jau iemācījos būt patstāvīga," intervijā saka jaunā dziedātāja.

Neraugoties uz to, Seleste savā dzīvē neko nemainītu: "Man viss patīk, esmu priecīga tāda, kāda šobrīd esmu. Varbūt es vēlētos, lai man būtu tēvs, bet tā viss kārtībā. Neteiktu, ka esmu laimīga, bet esmu ļoti priecīga."

Seleste intervijā vairākkārt uzsver, ka ir intraverta un kautrīga, taču cer, ka viņas izpildījums uz "Supernovas" skatuves raisīs viņā pārliecību par sevi. 

Jau vēstīts, ka šogad konkursam "Supernova" būs tikai viena tiešraide 8. februārī, kad varēs noskaidrot, kurš no pretendentiem dosies uz 65. starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu, kas šā gada maijā notiks Nīderlandes pilsētā Roterdamā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu