Armis saņēmis draudus par vairāku influenceru publisku nosodīšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Jūtuberis un influenceris, par interneta huligānu dēvētais Armands Jaunzems jeb Armis nesen nāca klajā ar pašmāju influenceru sarakstu, kurā atklājis tos vārdus, kas, viņaprāt, "bojā šo vidi Latvijā". Nu viņš skaidro, ka par savu rīcību saņēmis draudus. 

Armis intervijā "YouTube" kanālā "JORET" sacīja, ka nepublicēs atlikušo cilvēku sarakstu. "Nevienu vairs nedrīkst uzrunāt, jo mani jau gandrīz nosita. Man jau draud un visu pārējo. Es nepublicēšu trešo "podu", tāpēc, ka Latvijā cilvēki ir pārāk mīksti, lai viņi to pareizi uztvertu," sacīja Armis.

Tiesa, kas izteicis draudus, Armis neatklāja. 

Tāpat viņš komentēja skandālu, kurā pats nonācis galvenajā lomā. Atgādinām, ka Latvijas Dzelzceļš vērsīsies policijā pret Jaunzemu, jo viņš iemūžināts lecot uz braucoša vilciena. 

"Es vienkārši biju haipā, mēs tur taisījām materiālu kopā ar džekiem. Brauca garām šis te vilciens piecu kilometru ātrumā un man bija tāds - es lecu augšā, zini, filmē! Bet tu tai mirklī nepadomā par sekām. Kā izrādās, [Latvijas] Dzelzceļš galīgi nav priecīgs un pēc visiem noteikumiem tas tā kā nav labs piemērs," intervijā savu uzvedību nožēlo Armis. 

"Būtu es zinājis, ka kāds pasaulē ir tik jūtīgs, es nebūtu lēcis uz tā vilciena. Šis bija stulbi, tā nevajag darīt, un tā lēkāšana ir bīstama, plus, ja man seko jaunāki sekotāji, tad es viņus kaut kādā veidā ietekmēju. (..) Tāpēc no manas puses ir tā sajūta, ka nebija gudri pārāk tā darīt," rezumē viņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu