Joprojām saņem algu: Kaspars Zāle komentē skandalozo atlaišanu no Dailes teātra

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Zāle
Kaspars Zāle Foto: LETA

Pavasarī tapa zināms, ka Dailes teātris atlaiž četrus štata aktierus, tostarp Kasparu Zāli. Aktieris tik viegli neplānoja pieļaut savu atlaišanu un nu sarunā ar "Privāto Dzīvi" atklāj, kā situācija attīstījusies. 

Zāle uzskata, ka atlaišanas iemesls - nepietiekamā slodze - neesot taisnīgs. "Komunikācijas ar teātra vadību man nav, procesu kontrolē mans advokāts. Joprojām skaitos Dailes teātra aktieris un saņemu minimālo algu," atklāj Zāle.

"Pirmajā brīdī biju apjucis, bet tagad jau kļūst interesanti. Nekad nebiju domājis, ka ar advokātu cīnīšos par savām tiesībām," "Privātajai Dzīvei" nosaka viņš. 

Tiesa, aktierim darba netrūkst - viņš filmējas seriālā "Nemīlētie", kā arī paralēli vadīja aktiermeistarības kursus bijušajiem ieslodzītajiem. Tāpat aktieris sācis darbu pie izrādes "Kurš apēda gulbi?", kas pirmizrādi varētu piedzīvot pēc diviem gadiem. 

Atgādinām, ka paralēli četru mākslinieku - Kaspara Zāles, Mārtiņa Poča, Sarmītes Rubules un Aijas Dzērves - atbrīvošanai martā Dailes teātris darbā pieņēma jaunos aktierus Kārli Arnoldu Avotu un Tomu Veličko. Tāpat teātrim pievienosies Valmieras Drāmas teātra aktieris Imants Strads.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu