Samanta Tīna dzimšanas dienā tikusi pie šikas dāvanas (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Marta beigās dziedātāja Samanta Tīna nosvinēja savu dzimšanas dienu un STV Pirmā! realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" ļāva ielūkoties, kā aizvadījusi īpašo dienu.

Par elpu aizraujošu pārsteigumu bija parūpējušies dziedātājas draugi Kašers un Jānis, kuri taisni Samantas dzimšanas dienā viņu izvizināja gaiši zilā kadiljaka kabrioletā.

Puiši draudzenei piezvanīja un mudināja sapucēties baltā apģērbā un iznākt savas mājas pagalmā, kur viņu jau gaidīja balti baloni un glaunais limuzīns – gatavs doties ceļā pa Rīgas ielām.

“Brauciens bija fantastisks. Tiešā vārda nozīmē. Kašers un Jānis teica, ka vajag izvēdināt galvu, un es arī izvēdināju galvu. Auksts nebija, bet es biju tik emocionāli priecīga un pārsteigta un tik sajūsmināta, ka man bija pat vienalga – ārā ir silts vai auksts. Bija tik superīgi!” jūsmo dziedātāja, kura brauciena laikā brīžiem esot sajutusies kā kāzās, jo, redzot eleganto izbraucienu, balti tērpto dziedātāju un plīvojošos balonus, pārējie autovadītāji steiguši signalizēt, pretim saņemot arī sveicienu no Samantas.

“Tiešām forši, ka tevi sveic visa Rīga,” saka Samanta un izbrauciena laikā neslēpj emocijas. Vairāk - video!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu