Šova "Mīlas nometne" pāris ar lielo vecuma starpību tomēr izšķīries

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Mīlas nometne" dalībniekus un skatītājus pārsteidza jauna pāra - astoņpadsmitgadīgas skolnieces un krietni vecāka uzņēmēja - pievienošanās tam. Daudzi pauda neizpratni par abu lielo vecuma starpību – gluži kā tēvam un meitai. 

Triju bērnu tētis uzņēmējs Oskars Bērziņš un 18 gadus vecā Anna, kas mācās Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas 12. klasē un ir leģendārās modes mākslinieces Asnates Smelteres mazmeita, šovā pieteicās tāpēc, ka Oskars vēlējies pamēģināt kaut ko jaunu. "Šovā es vēl nebiju filmējies - kāpēc gan ne?" tā Oskars. 

Oskars atzina, ka ir šķīries un "dzīves restarta" punktā, un dalību šovā raksturoja kā iespēju iepazīt vienam otru "neparastā vidē, kur būs pārbaudījumi".

Citi dalībnieki, ieraugot jaunpienācējus, sacīja: "Meita ar tēvu!", "Tas taču ir pilnīgs bērns!", "Viņa varētu būt mazmeita!", "Es neredzu tādu iespēju, ka es varētu ar meitas draudzenēm tusēt kopā", "Vismaz skolu pabeidz un padomā, vai tev to vajag!"

Žurnāls raksta, ka abi šovā pārāk ilgi neesot palikuši.

Žurnālam "Kas Jauns" Oskars atklāj: “Kad devāmies uz šovu, nezinājām tā konceptu un nosaukumu. Domājām, ka tas ir šovs, kur pāri iepazīstas, un tad vai nu izveidojas attiecības, vai arī neizveidojas. Ieradušies sapratām, ka tur ir pāri, kas kopā jau desmitiem gadu un risina savas problēmas. Mēs nemaz neatbildām tam formātam, jo mums jau nebija kopdzīves pirms šova, mēs tikai draudzējāmies.

Man kopā ar Annu bija interesanti, jo viņa bija mācījusies un dzīvojusi Londonā, viņai bija savs skatījums uz lietām un mūziku, savukārt viņu uzrunāja mana dzīves pieredze.”

Tiesa gan, abu romāns, cik ātri iesācies, tikpat ātri arī ir beidzies. Tagad abi palikuši tikai paziņu statusā un reizēm sarakstās. 

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 26. marta numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu