Aktieris Džonijs Deps esot bankrotējis pats savas māsas dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktiera Džonija Depa un menedžeru kompānijas «The Management Group» tiesas process turpinās jau vairāk nekā gadu, ne uzņēmums, ne Deps nevēlas vienoties mierīgā ceļā, bet vēlas pierādīt savu taisnību. Uzņēmums vaino aktieri naudas izsaimniekošanā, turpretī aktieris vaino uzņēmumu zagšanā.

Viena no aktiera bijušajām menedžerēm presei pastāstījusi, ka aktieris Džonijs Deps savā bankrotā var vainot tikai un vienīgi savu māsu Elīzu Kristiju Dembpovski.

Sieviete stāsta, ka māsa tērējusi Depa naudu savām vajadzībām, rīkojusi kāzas, ceļojusi, veikusi ikdienas pirkumus un nekad nav atskaitījusies par tēriņiem, paziņojot, ka Džonijs ir viņas brālis, tātad viņa nauda ir arī viņas nauda.

Bijusī menedžere uzskata, ka Deps nekad nav zinājis ne savu patieso kontu stāvokli, ne to, cik daudz māsa tērē viņa naudu, jo visas atskaites saņēmusi radiniece, kā nekā aktierim nav bijis laika iedziļināties finansēs un viņš uzticējies ģimenes loceklei.

Tāpat arī pats Deps mīlējis ik mēnesi tērēt vairākus miljonus, uzskatot, ka nauda bankas kontos ir bezizmēra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu