Princis Harijs satiekas ar seriāla «Suits» zvaigzni Meganu Markli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Izdevums «Daily Star» paziņojis, ka princis Harijs satiekas ar seriāla «Suits» zvaigzni Meganu Markli. Pāris ir kopā jau piecus mēnešus.

Trīsdesmit divus gadus vecais princis un trīsdesmit piecus gadus vecā aktrise pirmo reizi tikušies šā gada jūnijā, kad Harijs atradies Toronto, drīz vien Megana sākusi sekot prinča privātajam «Instagram» kontam.

Tāpat savā profilā no ceļojumiem uz Angliju izvietotajās fotogrāfijās parādījusi, ka atrodas karaļnamam piederošajos īpašumos.

Kā izdevumam pastāstīja pāra paziņas, princis Harijs ir laimīgāks kā jebkad, viņš katru nedēļas nogali pavada kopā ar aktrisi, pārējā laikā viņi sazvanās un vienkārši bauda viens otra sabiedrību.

Harijam un Meganai ir daudz kopīgu interešu, piemēram, aizraušanās ar brīvprātīgo darbu, gan aktrise, gan princis ir atradušies Āfrikā un palīdzējuši iedzīvotājiem, un tā ir tikai viena lieta, kur viņi tērējuši savus spēkus, lai atvieglotu dzīvi citiem.

Harijs reiz intervijā norādījis, ka atzīs, ka ir iemīlējies un kopā ar kādu sievieti, tikai tad, kad viņu starpā būs pilnīga saskaņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu