Foto: Modes dizaineri Bleiku Laivliju nosauc par skaistāko grūtnieci

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Bleika Laivlija vienmēr izcēlusies ar skaistumu un sirsnību, kura izstarojas no viņas, tāpēc sieviete ātri ieguva gan popularitāti, gan atzinību. Nu, esot bērna gaidībās, modes dizaineri aktrisi nosaukuši par visu laiku skaistāko grūtnieci.

Foto: TT NYHETSBYRN

Dizainers Maikls Kors, kā arī aktrises iecienītais zīmols «Prada» atzinuši aktrisi Bleiku Laivliju par pasaulē skaistāko grūtnieci, jo no sievietes izstarojas mīlestība, laime, skaistums un viss apģērbs viņai izskatās perfekti.

Foto: TT NYHETSBYRN

Dizaineri izteikušies, ka nav nozīmes, vai Bleika ir bērna gaidībās, atrodas pludmalē, pidžamā dzer rīta kafiju, viņa izskatās perfekti.

2.decembrī aktrise apmeklēja «Women Of Worth Celebration» un izrādīja eleganci, sievišķību un savu milzīgo vēderu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Pasākumā Bleika izmantoja minimālu kosmētikas pieskārienu un nelielus aksesuārus, kuri piestāvēja viņas melnajai kleitai.

Par spīti perfektajam izskatam aktrise neatzina, ka speciāli izvēlējusies tērpu, bet gan smējās, sakot, ka uzvilka vienīgo kleitu, kura vēl viņai derējusi.

Foto: TT NYHETSBYRN
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu