Andželīna Džolija atlaiž bērnu auklīti, jo pieķer to flirtējam ar Bredu Pitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nu arī Andželīnas Džolijas un Breda Pita ģimenē iestājusies auklītes krīze, zvaigzne atlaidusi no darba vienu no bērnu auklēm, jo pieķērusi to flirtējam ar savu vīru, aktieri Bredu Pitu.

Četrdesmit gadus vecā aktrise ļoti rūpīgi izvēlas darbiniekus, daudzi vēlas strādāt slavenā Holivudas pāra ģimenē, bet reti kurš spēj izpildīt visas aktieru iegribas.

Breds Pits vienmēr ir ļoti draudzīgs un iemīļotāks personāla vidū, bet viena no auklītēm šo draudzīgumu izmantoja savā labā, sākot pievērst aktierim uzmanību kā sieviete, flirtējot, izrādot uzmanību un cenšoties pēc iespējas vairāk būt Pita tuvumā.

Andželīna novērojusi, ka auklīte vienmēr dodas peldēties ar bērniem laikā, kad baseinā atradies Breds, tāpat viņas bikini vienmēr bijuši ļoti maziņi, bet uzmanība aktierim ļoti liela.

Sieviete bieži devusies uz pāra guļamistabu, lai lūgtu aktierim dažādus padomus bērnu audzināšanā, un nereti redzējusi to puskailu, ietinušos vien dvielī.

Džolija apzinās, ka nekas starp viņas vīru un aukli nav bijis, bet viņa nevēlējās turpināt atrasties šādas personas tuvumā, kura gaida momentu, lai izpostītu viņas laimi.

Aukle tika atlaista.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu