Anna Lieckalniņa atklāj seksīgas veļas veikalu (59)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Reiz populārā televīzijas seja Anna Lieckalniņa 2. oktobra vakarā atklāja sieviešu veļas veikalu «Wolford». Veikala atklāšanā viesus priecēja stīgu kvartets, piešķirot pasākumam īpašu, karalisku noskaņu.

Pasākumu atklāja stīgu kvarteta lieliskie skaņdarbi, kuru laikā viesi devās uz pasākumu un baudīja šampanieti, to pašu, kuru no rītiem pieceļoties dzēra arī aktrise Merilina Monro.

Par veikala atklāšanu sabiedrībā pazīstamas personas izrādīja tik lielu interesi, ka, lai tiktu iekšā pasākumā, bija jāstāv garās rindās, bet tas nemazināja viesu vēlmi apskatīt seksīgo veļu.

Viesi vērtēja dažādās apakšveļas kolekcijas, kurās dominēja dažādas zeķes un zeķbikses par nieka trīsdesmit eiro.

Pasākumu vadīja un viesus izklaidēja Anna Lieckalniņa, kura lieliski pārzināja dažāda veida apakšveļu un prezentēja savas iemaņas, stāstot par zīmola veļu.

Pasākumu apmeklēja modes blogeres Alīna Kellere, Santa Bindemane-Mihelsone un Karīna Zu, konkursa «Vecmāmiņa» patronese Elita Drāke, dziedātāja Laura Raila, modes dizainers Romāns Černovs, zīmola «Basque» īpašniece Tatjana Kaluga-Viktore, duets Alekss Silvērs un Liera Štein, dziedātājs Miks Dukurs un daudzi citi.

Apakšveļa asociējas ar seksīgumu, šampanieti un saldumiem, tāpēc viesi tika cienāti ar dažāda veida kūciņām.

Komentāri (59)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu