Pagalmā rīkotā modes skatē «Narciss» prezentē nākamās vasaras modes tendences

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Viens no Latvijā pieprasītākajiem apģērbu zīmoliem «Narciss» 13.augustā rīkojis savas 2016.gada pavasara – vasaras tērpu kolekcijas modes skati, kurā noraudzījās zīmola klienti un sabiedrībā zināmas personas.

Zīmols tērpu kolekcijas prezentāciju rīkoja tam pašā piemērotākajā vietā, paša zīmola veikalā vai, pareizāk sakot, pie tā.

Berga bazārā blakus zīmola veikalam tika izvietoti balti dīvāni un krēsli, tāpat galdiņi ar baltiem galdautiem, viesi varēja sēdēt piedāvātajās sēdvietās un savas šampanieša glāzes nolikt uz īpašajiem apaļajiem galdiņiem.

Baudot silto vasaras dienu, modes blogeru, interesentu, populāru personu sabiedrību, viesi baudīja modes un stila pilno vidi.

Drīz vien sekoja modes skate, kura nelika viesiem vilties, tika iezīmētas nākamā gada piegriezumu un krāsu gammas nianses, kuras daudziem viesiem lika padomāt par to, kā izveidot nākamās varas garderobi.

Viesu vidū bija sabiedrībā zināmas personas, tādas kā modes blogeris Deniss Ševeļovs, uzņēmēja Marika Ģederte, modes blogere Alīna Keller un daudzi citi modes fani un interesenti.

Apmeklējot pasākumu, kurā dominēja baltā krāsa, vairums viesu apģērba bija ieturēts arī šajā tonī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu