Roberts de Niro emociju iespaidā drebot runā par savu tēvu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Populārais aktieris Roberts de Niro dzīves laikā ir spēlējis daudzus spēcīgus raksturus dažādās kinofilmās, bet nu, sniedzot interviju izdevumam «Out», viņš parādīja savu emocionālo pusi, runājot par tēvu.

Septiņdesmit gadus vecais aktieris Roberts de Niro viss trīcēja un reizēm aizlūza viņa balss, runājot par savu tēvu, kurš ar Roberta māti izšķīrās aktierim esot vēl maziņam.

Tēvs sapratis, ka ir gejs, pametis māti, un tā nav ļāvusi viņam bieži tikties ar dēlu, tieši tēva homoseksualitātes dēļ.

Intervija notikusi de Niro tēva mākslas studijā, kuru viņš no visiem slēpis vairāk nekā divdesmit gadus un paturējis tikai sev.

Roberta tēvs bija gleznotājs, kurš dzīves laikā neieguva plašu slavu, to ir izlēmis izdarīt viņa dēls, padarot tēva mākslas darbus pieprasītus.

Aktieris stāsta, ka ar tēvu nekad nespēlēja kopā beisbolu, negāja uz futbolu, bet starp viņiem valdīja laba komunikācija, kura tika slēpta no mātes, jo viņa nevēlējās, lai Roberts satiek tēvu.

Īpaši emocionālu aktieri padara viņa tēva vārda izrunāšana saistībā ar mākslu, jo viņš ieguva lielākus panākumus nekā tēvs, kaut gan pēc aktiera domām tēva mākslas darbi ir pelnījuši lielāku ievērību nekā viņa talants.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu