Bērnu aizsardzības dienests izmeklē apstākļus Vila Smita ģimenē (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Vila Smita un viņa sievas Džeidas Pinketas Smitas labu vecāku vārds tiek apšaubīts. Kopš viņu mazā meitiņa, kurai ir trīspadsmit gadi, ievietoja portālā «Instagram» fotogrāfijas, kurās redzama gultā kopā ar divdesmit gadus vecu vīrieti, ģimene ir nonākusi bērnu aizsardzības dienesta uzraudzībā.

Izmeklēšana sākta pagājušajā nedēļā, un izmeklētāji ar to nodarbojas ļoti nopietni, uzskatot šo gadījumu par svarīgu, jo ir droši, ka no vardarbības un seksuāliem noziegumiem cieš arī slavenību bērni.

Foto: Instagram

Aktieris Vils Smits ar sievu sadarbojas ar valsts pārstāvjiem, viņi, protams, nav laimīgi, ka viņus uzskata par sliktiem vecākiem, bet viņi saprot iemeslu, kāpēc ir sākta izmeklēšana, un ir droši, ka viss beigsies labi.

Sociālie darbinieki runās arī ar Villovu Smitu, bet atsevišķi no visiem ģimenes locekļiem, jo vēlas pavērot meiteni un parunāt ar to nepiespiestā gaisotnē.

Foto: Instagram

Arī bildē redzamais divdesmitgadīgais jaunietis, aktieris, ģimenes draugs Moisess Ariass būs spiests doties pie sociālajiem darbiniekiem uz sarunu.

Ņemot vērā, ka izdevums «Daily Mail» ir pieķēris jauniešus vakariņojam divatā atmosfērā, kura izskatās pēc randiņa, aktierim nāksies paskaidrot daudzas lietas.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu