Mūziķu pāris Māra Holšteine-Upmane un Goran Gora kļūs par vecākiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis

Ik pa laikam sabiedrībā klīda baumas, ka grupas «Astro`n`out» soliste Māra Holšteine-Upmane ir sava pirmā bērna gaidībās, bet vienmēr šīs ziņas izrādījās viltus prieks dziedātājas faniem un atbalstītājiem; beidzot tas ir patiesi noticis, mūziķi gaida savu pirmdzimto.

Par gaidāmo ģimenes pieaugumu mūziķu pāris paziņo, izmantojot portālu «Facebook», kur ielikuši ierakstu, ka viņu ģimenē gaidāms «plaukstas lieluma pavasaris», jo pavasarī viņu mājās ir gaidāms maziņš «putniņš».

Foto: Nils Vilnis

Pievienotā fotogrāfija liecina, ka Mārai ir jau redzams grūtnieces vēderiņš, pāris izskatās laimīgāki nekā jebkad un apmierināti ar dzīvi.

«Esmu palikusi mazliet lēnāka, visam vajag vairāk laika. Lielākā problēma ir tā, ka kafija man vairs negaršo, bet esmu liela kafijas piekritēja. Vienalga, ik rītu taisu kafiju un mēģinu iedzert. Rituāliem tomēr ir liels spēks,» smejas Māra.

Māra piemetina, ka koncertos ir grūtāk, jo jāsaņemas dubultā, reizēm gribas vienkārši sēdēt mājās, kājas uzlikt uz spilvena un neko nedarīt.

«Sajūtas ir foršas, interesantas, esam ļoti priecīgi. Neparastas sajūtas,» skaidro Māra.

Dziedātājas grupas biedri priecājas par gaidāmo mazuli un neiespringst, ka būs jāņem pāris mēnešu atvaļinājums no koncertiem. Grupā kopā ir jau trīs «astro» bēbji, Māras bērniņš būs ceturtais. Puiši jau ir izdomājuši, ko pa brīvajiem mēnešiem paveiks, lai pilnveidotos mūzikā.

Bērniņš pasaulē nāks aprīlī, pašā pavasara plaukumā.

Mūziķus sociālajā tīklā «Facebook» steidz sveikt arī skatuves kolēģi, dziedātāja Liene Ušakova raksta: «Cik pasakaini! No sirds sveicam! Yej, tas ir tik forši!» Dziedātājs Lauris Reiniks novēl bērnam arī šo to no mammas talantiem: «Apsveicu! Es ceru, ka mazulis arī mācēs smieties «delfīniņā» kā mamma.» Dziedātāja Aija Andrejeva ir mazliet lakoniskāka savā sveicienā: «Smaidu. Priecājos. Sveicu.» Raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga arī pievienojas sveicējiem: «No sirds apsveicu!!»

Dzīvesstila portāls «Sejas.lv» vēl topošajiem vecākiem tikpat muzikālu bērnu kā viņi paši un izturību negulētajās naktīs, lai mazā ģimenes svētībiņa papildina pāra laimi, vienotību un mīlestību vēl vairāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu