Sairusa ir gada meklētākais cilvēks vietnē «Yahoo» (4)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP / Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa ir 2013. gadā visvairāk meklētākais cilvēks interneta meklētājā «Yahoo», paziņoja kompānija.

21 gadu vecā Sairusa pievērsa sabiedrības uzmanību ar vairākiem skandaloziem izgājieniem, tostarp pikantu deju ar dziedātāju Robinu Tiku MTV mūzikas balvu ceremonijā un marihuānas cigaretes aizsmēķēšanu citā MTV sarīkojumā.

Viņa pārspēja realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu, kura bija «Yahoo» meklētākais cilvēks pērn.

Foto: AP / Scanpix

Savukārt par meklētāko notikumu šogad vietnē «Yahoo» kļuvusi 33 gadus vecās amerikānietes Džodijas Arijas tiesa par partnera Trevisa Aleksandra slepkavību. Prāva piecu mēnešu garumā pievērsa sabiedrības uzmanību ar dīvainām liecībām un seksuālu raksturu.

Otrs populārākais notikums bija ASV prezidenta Baraka Obamas veselības aprūpes reforma, bet trešajā vietā ierindojās Bostonas maratona terorakts.

Arī citos interneta meklētājos apkopota informācija par populārākajiem atslēgas vārdiem. Meklētākais cilvēks vietnē «Bing» šogad izrādījās popdīva Bejonsa, savukārt «Ask.com» vadībā izvirzījās Kardašjanas un repera Kanjes Vesta meitiņa Norta.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu