Amanda Bainsa tiesā ierodas briesmīgā paskatā (3)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Amerikāņu aktrise Amanda Bainsa tiesā noliedza apsūdzības marihuānas glabāšanā un «bonga» izsviešanā pa 36.stāva logu.

Bainsa, kurai savulaik bija raidījums bērnu telekanālā «Nickelodeon», ieradās tiesā, ģērbusies pelēkās treniņbiksēs, melnā kreklā un ar izspūrušu platīnblondu parūku.

Pēc vienas cietumā pavadītas nakts viņu palaida.

Saskaņā ar Ņujorkas policijas teikto viņi ieradušies Bainsas dzīvoklī pēc sūdzībām, ka kāds kāpņu telpā smēķē marihuānu. Aktrise ielaida viņus dzīvoklī, taču, kad tie pamanījuši tur stāvošo «bongu», viņa to izmetusi pa logu.

27 gadus vecajai aktrisei tika uzrādīta apsūdzība par pierādījumu bojāšanu

, citu cilvēku apdraudēšanu un marihuānas glabāšanu.
Foto: twitter.com

«Viņi meklēja «bongu», taču neko neatrada,» sacīja advokāts Endrū Frīdmens. «Mana kliente noliedz, ka jebkad kaut ko būtu izsviedusi pa logu. Viņai nelikumīgi sekoja iekšā dzīvoklī bez mazākā iemesla.»

Bainsa jau iepriekš nokļuvusi konfliktā ar likumu. Patlaban viņa izcieš nosacītu sodu par braukšanu bez autovadītāja tiesībām.

Aktrise nav filmējusies kopš 2010.gada komēdijas «Easy A» («Vieglas uzvedības teicamniece»), taču pēdējā laikā piesaistījusi interneta lietotāju uzmanību ar savu dīvaino uzvedību un izteikumiem.

    Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu