Kanje Vests bērnu saukšot par Ziemeli (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kā jau ziņots, ASV realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana ir repera Kanjes Vesta (Kanye West) bērniņa gaidībās. Kanje paziņojis, ka vēlas bērnu nosaukt par Nortu (North), kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē Ziemelis. Šāds vārds izvēlēts tāpēc, ka Norts lieliski piestāvot Kanjes uzvārdam «Vests» (West), kas no angļu valodas tulkojumā nozīmē Rietums.

Repera Kanjes Vesta un Kimas Kardašjanas pirmdzimtajam bērniņam plānots nākt pasaulē šā gada jūlijā, tomēr saraksta augšgalā atrodas vārds «Norts».

Tomēr šāda vārda izvēle, iespējams, nav Kimai pa prātam, jo viņas ģimenē ir tradīcija atvases saukt vārdos, kuru pirmais burts ir K.

Tāpat Kimai varētu nepatikt Kanjes jaunā albuma nosaukums «Es esmu Dievs» (I am God). Informācijas avots vēsta: «Kanje spēlējas ar kristīgo ideoloģiju, kamēr ieraksta jauno albumu. Kanjem ir spēcīgs ego, tādēļ viņš par nosaukumu ir pārliecināts un pret to izturas nopietni.»

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu