Kas Martu Ritovu saista ar autosportistu Šlēgelmilhu? (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

TV šova «Okartes skatuve» 2. vietas ieguvēju Martu Ritovu uz Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfinālu pavadīja simpātisks jauneklis. Kā izrādās, Marta ar savu Eirovīzijas dziesmu «I am who I am» iedvesmojusi arī autosportistu Haraldu Šlēgelmilhu, kurš pērn veiksmīgi debitēja Formula 2 čempionātā.

Marta Ritova savu Eirovīzijas dziesmu uz skatuves izpildīja viena, bet līdz tai viņu pavadīja jaunais un daudzsološais autosportists Haralds Šlēgelmilhs. Viņš arī piedalījās Martas Eirovīzijas video vizītkartes filmēšanā. Kamēr Marta iepazīstināja ar sevi, Haralds fonā joņoja pa ātrumtrasi. Jau vēlāk jaunais autosportists atzina, ka viņam ļoti patīk Martas dziesma «I am who I am», kuru, iespējams, viņš pat noklausīsies pirms starta Formulā, tādējādi uzlādējoties ar enerģiju.

Martu Ritovu Eirovīzijas pusfinālā atbalstīja viņas labs paziņa - autosportists Haralds Šlēgelmilhs
Martu Ritovu Eirovīzijas pusfinālā atbalstīja viņas labs paziņa - autosportists Haralds Šlēgelmilhs Foto: Santa Sergejeva

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Marta Ritova atzina, ka tikai nevajag likt viņu uzreiz pārī ar Haraldu. «Esam vienkārši labi paziņas, jo esam tikai pāris reizes tikušies,» viņa noteica. Savukārt Haralds piebilda, ka viņš ar Martu ir kā labi čomi. Iespējams, šādas bailes un nepatika, ka kāds atkal padomās, ka Martai ir jauns draugs, jaunajai dziedātājai radušās pēc dalības TV šovā «Okartes skatuve», kur kā lielisks PR gājiens tika izspēlētas Martas un viņas skatuves kolēģa romantiskās attiecības.

Marta Ritova Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases otrajā pusfinālā izpildīja dziesmu "I am who I am"
Marta Ritova Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases otrajā pusfinālā izpildīja dziesmu "I am who I am" Foto: Mārtiņš Otto

Haralds atzina, ka līdz šim nebija skatījies Eirovīziju, bet tagad pats nonācis notikumu epicentrā. Viņš arī, atbalstot savu jauniegūto paziņu Martu Ritovu, nobalsoja par jaunās dziedātājas dziesmu «I am who I am». Marta iekļuva arī finālā, kas jau šajā sestdienā, 16. februārī, norisināsies Ventspilī teātra namā «Jūras vārti».

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu