Britnija Spīrsa raksta grāmatu (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Popzvaigznes Britnijas Spīrsas intereses ir ļoti dažādas, viņa jau ir bijusi dziedātāja, aktrise, producente, TV seja, kā arī radījusi smaržas un reiz pat mācījusies «Gangnam Style» deju. Tagad Spīrsa ir nolēmusi kļūt par rakstnieci – nesen atklājies, ka dziedātāja gatavojas pirmās grāmatas izdošanai.

Sīkāka informācija par gaidāmo grāmatu pašlaik vēl netiek izpausta, zināms tikai, ka tās sižets būs izdomāts, taču balstīsies arī uz patiesiem Britnijas Spīrsas biogrāfijas faktiem. Dziedātāja plāno atklāt lasītājiem dažādas detaļas par šovbiznesa pasauli. Oficiālā grāmatas prezentācija tiek plānota tuvākajā laikā.

Dziedātāja Britnija Spīrsa, uzstājoties pagājušajā gadā Maskavā.
Dziedātāja Britnija Spīrsa, uzstājoties pagājušajā gadā Maskavā. Foto: SCANPIX SWEDEN

Atgādinām, ka vēl septembra sākumā Britnija aktīvi iesaistījās sabiedrības aktualitātēs. Tolaik Spīrsa sociālā tīkla «Twitter» kontā rakstīja, ka vēlas iemācīties mūziķa «Psy» slaveno deju, kura redzama videoklipā «Gangnam Style». Dziedātājai bija iespēja sastapt dienvidkorejiešu reperi un piepildīt savu vēlmi raidījumā «The Ellen Show»:

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu