Britnija Spīrsa dod pretī ļauno komentāru rakstītājiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

38 gadus vecā amerikāņu popzvaigzne decembra vidū publiskoja video, kurā izrāda savas Ziemassvētku dekorācijas, un atklāja, ka viņai reizēm ir bail dalīties ar ieskatu savā dzīvē sociālajos tīklos, jo cilvēki komentāros var būt ļoti nejauki.

“Ja tev nepatīk šis ieraksts... vienkārši paturi to pie sevis un atseko šim cilvēkam!!! Nav nepieciešams speciāli rakstīt ļaunus komentārus un uzbrukt cilvēkiem. Esat laimīgi un priecīgi šajos svētkos, lai dievs svētī!!!” paziņoja dziedātāja.

Viņu aizstāvēja arī krietni jaunākais mīļotais vīrietis, fitnesa entuziasts Sems Asgari, rakstot: “Ir ļoti viegli kādam uzbrukt internetā, slēpjoties aiz sava telefona un rakstot nejaukus komentārus. Kad viņi tevi satiek reālajā dzīvē, tad gan pēkšņi ir lielākie fani un grib kopīgu foto.”

Īpaši pēdējos mēnešos daudz daiļavas fanu ir noraizējušies par viņu, jo Spīrsa savos video un bildēs redzama ar izsmērētu kosmētiku un neķemmētiem matiem. Piemēram, augstāk minētajā ierakstā “Instagram” viņai uz blūzes redzams liels traips.

“Mēs viņu mīlam, bet viņa vairs nav viņa pati,” uztraucas kāds fans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black n yellow is a bumble ? y’all .... as in B .... my name y’all !!!! ???????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So much fun in Maui .... had to put my heels on with my bathing suit ? !!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu