Menedžeris: Britnija Spīrsa vēlas pamest mūzikas biznesu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas menedžeris Lerijs Rūdolfs iesniedzis atlūgumu un atzīst, ka Spīrsa vairs neplāno atgriezties mūzikas biznesā. 

Portāla "TMZ" rīcībā ir informācija, ka Rūdolfs 4. jūlija vakarā esot nosūtījis e-pastu Spīrsas aizbildņiem Džodijai Montgomerijai un Džeimijam Spīrsam, sakot: "Ir pagājuši divarpus gadu, kopš es pēdējo reizi komunicēju ar Britniju, un tolaik viņa informēja mani par to, ka vēlas pārtraukt savu darbību mūzikā. Šodien man kļuva zināms, ka viņa apsver domu pilnībā pamest mūzikas biznesu."

Spīrsas menedžeris sacīja, ka nav daļa no Spīrsas aizbildniecības, kā arī nezina vairākas detaļas, piebilstot: "Es tiku pieņemts darbā pēc Britnijas lūguma palīdzēt menedžēt un asistēt viņas karjerā. Kā viņas menedžeris, es ticu, ka tas ir Britnijas labākajās interesēs man iesniegt atlūgumu un mani pakalpojumi vairs nav nepieciešami."

Rūdolfa atlūgums nāk klajā pēc tam, kad Britnija Spīrsa stājās Losandželosas tiesas priekšā, apgalvojot, ka bija piespiesta uzstāties un nemaz nevēlējās doties Eiropas turnejā. 

Viņš savu e-pastu noslēdza ar vārdiem: "Es vienmēr būšu lepns par to, ko mēs esam sasnieguši šo 25 gadu laikā. Es novēlu Britnijai veselību un prieku, un vienmēr būšu pieejams, ja vēl kādreiz būšu viņai nepieciešams."

Spīrsa ir izteikusies, ka neuzstāsies, kamēr viņas tēvs Džeimijs Spīrss būs viņas aizbildnis. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu