Ilggadējais Eirovīzijas vadītājs Ukrainā pirmā pusfināla tiešraidi komentējis no bumbu patvertnes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmo pusfinālu daudzi baudīja, ērti iekārtojušies dīvānos, taču ilggadējais komentētājs no Ukrainas tobrīd atradās bumbu patvertnē.

Ukrainas šovmenis Timurs Mirošņičenko, kurš jau 15 gadus komentē Eirovīzijas dziesmu konkursu Ukrainā, pirmā pusfināla tiešraidi aizvadīja bumbu patvertnē. 

Sociālajos tīklos klejo fotogrāfija, kur bunkurā iekārtota studija, no kuras Mirošņičenko komentē notikumus dziesmu konkursā.

Jau ziņots, ka pirmajā pusfinālā uzstājās Ukrainas pārstāvji, grupa "Kalush Orchestra", kas iekļuva finālā. Bukmeikeri, kā arī TVNET uzrunātie eksperti Ukrainai sola uzvaru šā gada konkursā. 

Apkopojot žūrijas un skatītāju vērtējumu, finālam kvalificējās 10 valstis - Šveice, Armēnija, Islande, Lietuva, Portugāle, Norvēģija, Grieķija, Moldova, Nīderlande un iepriekšminētā Ukraina.

Šis bija piektais gads pēc kārtas, kad Latvija nepārvarēja pusfināla barjeru.

Pēc rezultātu paziņošanas Latvijas pārstāvji, grupa "Citi zēni" savā oficiālajā "Twitter" kontā pateicās visiem par atbalstu un atzina, ka izdarīja visu, ko varēja.

11. maija agrā rītā grupa publiskoja plašāku komentāru, kārtējo reizi uzsverot, ka viņu pusē kļūdu nebija un visu izšķīra gaume.

Arī ļaudis sociālajos tīklos vienbalsīgi atzina - grupas priekšnesums bija pārliecinošs.

Foto: Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmais pusfināls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu