Dženifera Lopesa: Alekss Rodrigess ir manas pirmās labās attiecības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa paziņojusi, ka beidzot pirmo reizi savas dzīves laikā var teikt, ka viņai ir labas attiecības - tādas, kurās partneri viens otru padara labāku. Protams, dziedātājai ir bijušas vairākas lielas mīlestības, bet tās nav bijušas tik dziļas attiecību ziņā, partneru saderības ziņā.

Dženifera Lopesa atklājusi, ka viņa pirmo reizi ir tīrās, dzidrās mīlas pilnās attiecībās, kur neviens no partneriem nav egoists, bet tieši otrādi, cenšas visiem spēkiem izcelt, palīdzēt pilnveidoties otram.

Māksliniece priecājas, ka gan viņa, gan Alekss izsaka viens otram komplimentus, uzmundrinājuma vārdus un vienmēr panāk to, ka otra sejā ir laimīgs smaids.

Lopesas bērni pieņem Aleksu un labprāt kopā nododas sportiskām aktivitātēm, bet Rodrigesa meitām Lopesa ir paraugs, kam viņas jau daudzus gadus cenšas līdzināties.

Pāris nesteidzas noformēt savas attiecības, viņi vēlas dzīvot laimīgi un tāpēc nedomā neko sasteigt, bet baudīt mirkli un padarīt ikvienu dienu par laimīgāko savā dzīvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu