Elīnas Maliginas un Dž.Dž Džilindžera meitiņa Hanna nosvin piecu gadu jubileju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

2.jūlijā piecu gadu jubileju nosvinēja aktrises, mākslinieces Elīnas Maliginas un Dailes teātra galvenā režisora Dž.Dž.Džilindžera meita Hanna. Kā jau ierasts bērnu dzimšanas dienās arī šoreiz neiztika bez baloniem, zaķiem un daudz, daudz draugiem.

Foto: Facebook

Lai izklaidētu bērnus Elīna Maligina īpašajām dzimšanas dienas svinībām bija noalgojusi multimākslinieku Kašeru un viņa «Ķašera sapņu fabriku», kura specializējas bērna ballīšu vadīšanā un dažādu tematisko svētku izdomāšanā.

Foto: Facebook

Bērni nepārtraukti tika izklaidēti, tie gan atstāja roku nospiedumus uz audekla, gan spēlēja dažādas spēles, zīmēja, veidoja, baudīja našķus, pārģērbās dažādos tēlos.

Foto: Facebook

Vadoties pēc sociālajos tīklos publiskotajām fotogrāfijām pāris piedāvātajās aktivitātēs piedalījās arī mazās Hannas mamma Elīna, kura iesaistījās notiekošajā ar tikpat lielu prieku kā bērni, tas tikai viņas meitiņai radīja šo dienu vēl īpašāku.

Foto: Facebook

Protams, neiztika bez vēlēšanās ievēlēšanās, svecītēm un tortes.

Foto: Facebook

Sveicam mazo Hannu dzimšanas dienā!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu