Vairums aktieru neapmeklē oficiālo «Spēlmaņu nakts» banketu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

23.novembra vakarā «Dailes» teātrī norisinājās gadskārtējā teātra balvu pasniegšanas ceremonija «Spēlmaņu nakts», kurā tika godināti labākie aktieri un izrādes no visiem Latvijas teātriem. Kā jau ierasts, pēc ceremonijas turpat Dailes teātra vestibilā norisinājās ikgadējais «Spēlmaņu nakts» bankets.

Šogad atšķirībā no citiem gadiem vairums aktieru neapmeklēja gadskārtējo banketu vai arī devās prom no tā, neuzkavējoties ilgi.

Daudzi aktieri svinēja savas vai savu kolēģu uzvaras teātra darbinieku kafejnīcā, bet tikpat daudzi steidza mājās, kā nekā nākamajā dienā jau no paša rīta bija jāatgriežas teātrī un izrāžu mēģinājumos.

Kā nekā pat labākā režisora titula ieguvējs Vladislavs Nastavševs neieradās uz ceremoniju, jo nākamajā rītā tam kopā ar aktieriem bija mēģinājums.

Kā jau ierasts, «Spēlmaņu nakts» svinību galds vai lūza no ēdienu un našķu pārpilnības, kā nekā banketam jāpabaro daudzi jo daudzi teātra darbinieki un teātra mīļotāji.

Vairums viesu izvēlējās mierīgu atpūtu un nodevās sarunām ar kolēģiem no saviem un citiem teātriem, kā nekā satikt tik daudz teātra darbinieku vienkopus izdodas reti.

Šogad arī par spīti grupas spēlētajiem latviešu estrādes hitiem, tādiem kā «Zemenes» un «Vēlreiz», «Pelnrušķīte», reti kurš pāris sadūšojās doties uz deju grīdas pusi. Šogad aktīvākie dejotāji bija Nacionālā teātra aktieris Valdis Lūriņš ar savu sievu, kuri enerģiski dejoja teju visu vakaru.

Jau ap pustrijiem naktī svinētāji bija devušies mājās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu