Foto: Aktieri izklaidējas «Spēlmaņu nakts 2015» ceremonijas banketā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

23.novembrī notika aktieru ilgi gaidītais pasākums, apbalvošanas ceremonija «Spēlmaņu nakts», kura ikvienam ar teātri saistītam cilvēkam ir svētku diena, jo tiek godināti teātru darbinieki. Nominācijas, balvu iegūšanas, tikai veicina attīstību un liek ikvienam būt labākam un labākam.

Pēc vairāk nekā divu stundu garās apbalvošanas ceremonijas aktieri un viņu viesi devās uz Dailes teātra vestibilu, kur bija iesējams baudīt vīnu, klausīties grupas uzstāšanos, kura izpildīja populāras, tautā mīlētas dziesmas.

Tāpat vestibilā nemitīgi bija redzams, kā aktieri apskaujas, paspiež roku cits citam, apsveicot ar nominācijām vai uzvarām.

Pirmajā stāvā ikviens varēja nofotografēties pie īpašās foto sienas un sev par piemiņu iegūt bildi, tieši no 2015.gada «Spēlmaņu nakts» ceremonijas. Šo iespēju vairākkārt izmantoja aktrise Olga Dreģe, fotografējoties gan ar savām draudzenēm, gan aktieriem.

Liela daļa viesu, kura sajuta izsalkumu pēc garās ceremonijas, varēja doties uz otrā stāva halli un baudīt dažādas uzkodas un salātus.

Viesi baudīja ēdienus, vīnu, nodevās sarunām, labprāt kopā fotografējās, apsprieda uzvarētājus un vienkārši atpūtās.

Kā izteicās daudzi aktieri, ir tik maz iespēju tikties vienā vietā ar visu Latvijas teātru aktieriem un kopā atpūsties, tāpēc tieši «Spēlmaņu nakts» ceremonijas ir tik gaidītas un mīlētas.

Mainot kompānijas, aktieri izmantoja gar logiem novietotos krēslus, lai sarunātos, kopā baudītu gardas lietas un atslābinātos no darba, problēmām un rūpēm.

Ikviens aktieris, ierodoties uz ceremoniju, bija atnācis skaistā tērpā, sievietes galvenokārt ieradās vakartērpos vai svinīgos kostīmos, bet vīrieši uzvalkos, tādā viedā izrādot cieņu cits citam un otra darbam.

Vēl ap trijiem naktī liela daļa aktieru tik steidza iemēģināt deju grīdu un nemaz neapsvēra iespēju doties mājup.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu