Mailija Sairusa publiski aizstāv Teilori Sviftu viņas un Nikijas Mināžas strīdā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms neilga laika pati Mailija Sairusa publiski strīdējās ar dziedātāju Teilori Sviftu, nu māksliniece ir mainījusi domas un publiski to aizstāvējusi viņas strīdā ar reperi Nikiju Mināžu.

Mināža izteica domas par Sviftu saistībā ar «MTV» balvas pasniegšanu, tieši nomināciju Gada labākais video.

Repere teikusi: ja tavu klipu skatās un apbrīno ļoti tievas sievietes, tad ir skaidrs, ka nominantu sarakstā būs tikai kaulainas būtnes.

Svifta, kura atradās nominantu sarakstā, iebilda zvaigznei, ka nav izdarījusi viņai neko sliktu, bet vienmēr to mīlējusi un atbalstījusi. Toties Mināža vēlas nominantes sanaidot savā starpā.

Par strīdu uzzināja Mailija Sairusa, kura komentēja situāciju, ka lieliski apzinās dažādas statistikas, bet šaubās, ka «MTV», pirms izlemj, ko nominēt konkrētās kategorijās, skatās uz mākslinieku miesasbūvi vai ādas krāsu, bet tie, kuri pazīst Nikiju Mināžu, saprot, ka šāda izteikšanās sievietei ir ierasta un pārsteigumus nesagādā.

Mailija iesaka māksliniecei darīt visu no sirds un nedomāt par balvām, bet radošumu, mūziku, un tad viņa saņems gan nominācijas, gan pašas balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu