Eštons Kačers palīdz Milai Kunisai būt veselīgai grūtniecei (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Eštons Kačers vēlas, lai viņa mīļotā, aktrise Mila Kunisa bērniņu gaida, veselīgi ēdot un sportojot, nevis sēžot mājās un neko nedarot, tāpēc aktieris kopā ar Milu apmeklē balles deju nodarbības.

Pāris jau kādu laiku apmeklē nodarbības un stāsta, ka deju laikā mazais vairāk kustas vēderā; Kačers smejas, ka šādi viņi audzina nākamo dejotāju vai vismaz televīzijas šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieku.

Pāri doties uz deju nodarbībām pamudināja filma «Silver linings playbook», kurā aktieri Bredlijs Kūpers un Dženifera Lorensa seksīgi dejoja.

Eštons un Mila neveic nekādas grūti izpildāmas kustības, viņi bauda deju un priecājas, ka ir atraduši lietu, kuru darīt abiem kopā šajā gaidīšanas procesā.

Ne Kačers, ne Kunisa nedomā mest pie malas dejošanu, kad būs piedzimis bērns, jo nodarbe sagādā prieku, bet prieks rada sapratni attiecībās.

Kačers priecājas, ka viņa topošā sieva nesēž mājās, bet gan kustas un atrod nodarbes, kuras sagādā prieku.





Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu