Regnārs Vaivars: «Lēmumu pieņemšanā gluži kā grupveida seksā, ja kāds saka nē, nekas nenotiek»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Režisors Regnārs Vaivars ir sācis jaunu projektu «Gardēžu teātris», kuru būs iespējams vērot jau oktobrī. Pašlaik noris mēģinājumi, un režisors ir drošs, ka mūsu valstī šāds projekts būs daudz labāks nekā Igaunijā.

Režisora jaunais projekts ir ēdiena un teātra apvienojums, aktieri spēlēs un pavāri gatavos ēdienu – katrs darīs to, kas viņam padodas vislabāk.

«Sākumā skepse man bija liela, neesmu šādu žanru, sajaukumu piekritējs. Aizbraucu uz Igauniju, paskatījos šādu pašu izrādi un sapratu: kāpēc gan ne? Īpaši, ja man liekas, ka mēs Latvijā varam uztaisīt vēl labāk, šāda atziņa uzreiz uzsit asinis un vēlmi ko darīt,» nosaka Regnārs.

Arī skatītāji ne vienkārši baudīs Mārtiņa Rītiņa gatavotos ēdienus, bet kļūs par negaidīta notikuma dalībniekiem.

«Projekts man nav izaicinājums, tas ir vienkārši darbs. Izaicinājumi ir dzīvē, ne darbā, tas uzrodas pats, to nevar izgudrot, nevar vienkārši izdomāt un izaicināt sevi,» aizdomājas Regnārs.

Tāpat vīrietis uzskata, ka cilvēku grupā lēmumus nevar pieņemt, ja visi nepiekrīt, jo tas ir gluži kā grupveida seksā, ja kāds saka nē, nekas nenotiek.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu