Breds Pits un Andželīna Džolija joprojām dodas uz randiņiem (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieru pāris Breds Pits un Andželīna Džolija, lai nezaudētu mīlas dzirksti attiecībās, joprojām dodas uz randiņiem, kuros var veltīt laiku tikai sev. Pāris audzina sešus bērnus, un mājas apstākļos atrast laiku sarunām, flirtam vai vienkārši atrast lai divatā noskatītos filmu, ir neiespējami.

Pēdējā savā randiņā Andželīna Džolija un Breds Pits devās uz japāņu dziedātājas Miyavi koncertu, Džolijai ir iepatikusies dziedātājas mūzika, kopš viņa ir dzirdējusi dažas dziesmas savas jaunās filmas «Unbroken» skaņu celiņā.

Koncertu populārais pāris klausījās draugu lokā, iemalkojot vīnu, laiku pa laikam apskaujot viens otru un citos veidos izrādot uzmanību.

Koncertam izskanot, pāris devās uz restorānu ieturēt kopīgu maltīti. Pāris atstāja iemīlējušos cilvēku iespaidu, turot viens otra roku un veltot nepārprotamus intīmus skatienus.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu