Regīna Devīte jūtas kā dinozaurs datoru lietās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Valmieras teātra aktrise Regīna Devīte aktīvi darbojas ne tikai teātrī, bet arī filmējas divos seriālos - «UgunsGrēks» un «Zentas brīvdienas». Aktrise ir saskārusies ar popularitāti un mūsdienu laikmeta interneta dzīves meliem.

Regīna šausminās par cilvēkiem, kas taisa profilus dažādos portālos ar viņas vārdu vai pat mājas lapas viņas vārdā.

«Valmierā pie autoostas zinu, ka ir dzīvoklis, kur kāds ir izveidojis Zentas Upītes mājas lapu un sarakstās ar cilvēkiem manā vārdā, tā neesmu es, kas raksta. Arī portālā «Twitter» man nav konta. Vienu vakaru palasīju, ko tas cilvēks ar «Twitter» starpniecību raksta, viņš prasīja naudu, teica, ka par naudu var sarunāt filmēšanos seriālā,» atklāj Regīna.

Aktrise stāsta, ka knapi prot ar vienu pirkstu uzrakstīt vēstuli vai atrast vajadzīgo mājas lapu, kur nu izveidot mājas lapu un pievienot beigās kaut kādu «com» vārdu.

«Interneta pasaule man ir sveša. Neesmu nevienā citā portālā kā vien «Facebook» un «Draugiem». Ar šiem diviem portāliem knapi tieku galā, turklāt ar citu cilvēku palīdzību. Ja redzat mani citur, ziniet, tas nav īsts profils vai mājas lapa. Datoru lietās esmu kā dinozaurs,» skaidro Regīna.

«Saprotu, ka pasauli izmācīt nevar, šādas lietas lai paliek uz cilvēku sirdsapziņas. Neprotu ne tās lapas atrast, ne zinu, kā izdarīt kaut ko, lai viņas izdzēstu. Ceru, ka cilvēki nenoticēs, ka tā tiešām esmu es, tas būtu skumji, vēlāk uzzināt, kādu neslavu kāds man ir sacēlis,» aizdomājas Regīna

Daudz tuvāka lieta par internetu Regīnai ir grāmata, tās viņa vienmēr lasa pārbraucienos no Valmieras uz Rīgu un atpakaļ. Grāmatas galvenokārt tiek lasītas atpakaļceļā, jo ceļā uz Rīgu laiks tiek veltīts, lai apgūtu scenāriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu