DJ Ella slēpjas no sava amerikāņu vīra (140)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: djella.com, twitter.com

Dziedātāja un DJ meitene Ella jeb Elīna Fūrmane jau ilgāku laika posmu dzīvo Amerikā, kur veido savu karjeru gan kā modele, gan dīdžejs. Ellai ir zaļā karte, tātad viņa ir pilntiesīga Amerikas iedzīvotāja. Dzīvesstila portāls «Sejas» saņēma anonīmu vēstuli no cilvēka, kurš atklāja, kā patiesībā Ella ieguvusi zaļo karti.

Saņemtā vēstule rakstīta sliktā angļu valodā un rada iespaidu, ka atsūtītais teksts veidots, izmantojot «Google» tulkotāju.

Vēstulē anonīmais ziņotājs raksta, ka DJ Ella izvairās no sava vīra un uzdod jautājumu, vai ar šādu rīcību mūziķe cer, ka pat ar visu Amerikas vīzu netiks deportēta atpakaļ uz Latviju?

Ziņotājs aizdomājies arī par to, ka šāda izvairīšanās varbūt ir tāpēc, ka DJ Ella vairāk nevēlas pildīt savus sievas pienākumus. Vēstules sūtītājs uzskata, ka tie viņai jāpilda, ja laulība ir fiktīva.

Vēstījuma nobeigumā rakstītājs retoriski vaicā: «Ja jau laulības nav fiktīvas, tad kāpēc DJ Ella slēpjas no sava vīra?»

Arī Ellas vīrs Ronalds Čaks Heiss, kurš nodarbojas ar koncertu rīkošanu Holivudā, savā «Twitter» mikrobloga vietnē velta DJ Ellai dažādus ierakstus. Jautā, kad viņa beidzot pateiks cilvēkiem un saviem faniem patiesību? Uzdod jautājumu dziedātājai, kad viņa plāno piezvanīt savam vīram, vai arī viņa jau aizmirsusi, ka ir precējusies?

Vīrietis neskaitāmas reizes raksta, lai DJ Ella viņam piezvana. Savukārt Ella publiskajā telpā nav atbildējusi uz oficiālā dzīvesbiedra jautājumiem.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau iepriekš rakstīja, ka Ella tieši pirms gada 19. aprīlī Amerikā apprecējusies, un šo faktu publiskojusi amerikāņu interneta vietne diaryofahollywoodstreetking.com. Ronalds Čaks Heiss šajā ārzemju interneta medijā paziņojis, ka DJ Ella viņam samaksājusi nepilnus desmit tūkstošus dolāru, lai viņš to apprecētu, tādējādi viņa iegūst zaļo karti, ar kuru drīkst uzturēties un strādāt ASV.

Komentāri (140)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu