Izskanējis krāšņais blondīņu festivāls! Galvenā blondīne relaksējas lavandu laukā (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars, TVNET

Jūrmalā pagājušās nedēļas nogalē izskanēja krāšņais šīs vasaras blondīņu festivāls «Go Blonde», kuru organizēja Latvijas galvenā blondīne, skaistumkopšanas institūta «Mary Cohr» īpašniece Marika Ģederte. Pēc divām spraigajām festivāla dienām Marika beidzot ļāvusies atpūtai un kopā ar draudzenēm devās uz ziedošu lavandu lauku Salacgrīvas pusē.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Marika Ģederte atklāj, ka šogad festivāla «Go Blonde» aktivitātes organizējusi un pati tajās nav iesaistījusies. Piemēram, trakulīgo putu ballīti Majoru pludmalē Marika vēroja no malas. «Savienot ballēšanos un pasākuma organizēšanu, ir ļoti grūti. Tomēr visu laiku ir jābūt perifērajai redzei un jāskatās divus soļus uz priekšu, jo jādomā, kas notiks tūlīt aiz stūra. Īstenībā fiziski tas ir ļoti smagi. Esmu nogurusi, bet turos,» par festivāla organizēšanas aizkulisēm stāsta Marika.

«Rīkojot pasākumu pludmalē, esam atkarīgi no vairākiem apstākļiem – no laika apstākļiem, no citiem pasākumiem, līdz ar to es būtu gribējusi, lai uz bondīņu festivāla pasākumiem būtu atnākuši vairāk cilvēki, lai būtu siltāks laiks un nebūtu vējš,» viņa stāsta.

"Go Blonde" organizatore Marika Ģederte (no labās puses) un dziedātāja un dziesmu autore Katy Tindemark
"Go Blonde" organizatore Marika Ģederte (no labās puses) un dziedātāja un dziesmu autore Katy Tindemark Foto: Ingars, TVNET

Runājot par «Go Blonde» festivāla norisi, Marika ievieš skaidrību, ka šogad festivāls netika organizēts tikai un vienīgi blondīnēm: «Vienkārši «Go Blonde» šoreiz rīkoja pasākumu visiem cilvēkiem. Iepriekšējos gados, kad norisinājās blondīņu festivāls, bija pārmetumi par diskrimināciju.«

Ja nu gadījumā pagājušajā nedēļas nogalē lītu lietus, tad Marikai būtu cits plāns, kā rīkot šo ballīti: «Ja būtu lietus, pērkona negaiss un nevarētu ballēties pludmalē, notiktu vismaz divi pasākumi. Ja nu kāds ārzemnieks atbrauc, viņš varētu iepazīties ar Latviju un meitenēm, kā arī izklaidēties. Šoreiz nevajadzēja citu plānu, jo laika apstākļi bija labvēlīgi un notika visas trīs ballītes.«

Pirmais un galvenais, ko pēc divu dienu maratona, vairākām negulētām naktīm Marika vēlējās, aizbraukt uz lavandu lauku Limbažos pie Salacgrīvas. «Man vajag sajust to smaržu un redzēt uzziedējušas lavandas,» teic Marika.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu