Toms Grēviņš iestūrējis laulības ostā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Viens no populārākajiem un pieprasītākajiem Latvijas dīdžejiem Toms Grēviņš (31) un viņa mīļotā sieviete, kulinārijas žurnāliste Laura Skudrīte 3. maijā iestūrējuši laulības ostā. Toms un Laura šīs vasaras nogalē gaida pasaulē nākam abu pirmdzimto.

Jau iepriekš sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Toms Grēviņš atklāja, ka par saviem ģimenes jaunumiem viņš pats pavēstīs sociālajos tīklos. Toms turējis doto vārdu un savu kāzu fotogrāfiju, kurā viņš ar jauno sievu Lauru redzams kāzu tērpos, publicējis tieši savā kāzu dienā – 3. maijā. Toma draugi un paziņas jau steidz pie fotogrāfijas rakstīt laba vēlējumus un saukt «rūgts» jaunajam pārim. Laura un Toms ir kopā kopš 2010. gada vasaras.

Arī par nozīmīgo vēsti – bērniņa gaidībām - Toms paziņoja savā darbavietā «Radio 101» rīta ēterā. Jau vasaras nogalē Laura un Toms kļūs par vecākiem abu dēliņam.

Toms Grēviņš un Laura Skudrīte savā kāzu dienā - 3. maijā
Toms Grēviņš un Laura Skudrīte savā kāzu dienā - 3. maijā Foto: facebook.com

Topošā māmiņa Laura bērniņa gaidību laikā jūtas labi, tādēļ atvaļinājumā dosies tikai pēc Jāņiem. Jau tuvākajā nākotnē Toms ar Lauru dosies ārzemju braucienā un lidos uz Islandi. «Tad uz kādu laiku ceļošanai būs jāliek punkts. Un, kad jau mazais nāks pasaulē, tad varēsim aizceļot trijatā uz kādu siltāku zemi,» sarunā ar «Sejām» atklāja populārais radio dīdžejs.

Toma un Lauras nākotnes plānos ietilpst arī bēbīšu skolas apmeklējumi. Taču viens ir skaidrs, ka Toms arī būs līdzās Laurai brīdī, kad abu mazulis nāks pasaulē. Arī ultrasonogrāfijas rezultāti vēsta, ka topošie vecāki kļūs par dēliņa tēti. Toms un Laura jau laikus izlēmuši, kādu vārdu dos mazulim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu