Andris Kivičs: «Samantai Tīnai jābūt ekspresīvākai!» (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dziedātājs, grupas «Z Scars» solists Andris Kivičs ir apmierināts ar konkursa «Jaunais vilnis» žūrijas darbu, kas attiecas uz latviešu izpildītājiem. Puisis iesaka Samantai nedziedāt «Rūžeņu» un būt ekspresīvākai.

Dziedātājs nekad nav izjutis vēlmi piedalīties «Jaunajā vilnī», jo uzskata, ka tas galīgi nav viņam domāts konkurss. Andris sevi neuzskata par tīru izpildītāju, bet gan dziesmu autoru, kas izpilda paša radītu mūziku.

Andrim ļoti patīk Samanta Tīna, jo viņa ir mērķtiecīga, talantīga un spilgta, viņai tikai jāsaprot, ar ko atšķirties no tāda paša tipa dziedātājiem.

Kivičs zina, ka Samantai piemīt tas, kas retajam, – spēja izjust dziesmas un prasme tās aiznest līdz klausītājam.

«Man stilistiski labāk patika, kad viņa bija sarkaniem matiem, uzskatu, ka Samantai Tīnai jābūt ekspresīvākai, sarkanie mati viņai sniedza šo īpašību! Ļoti ceru, ka viņa nedziedās lēnās dziesmas vai Rūžeņu kā atlasē,» analizē Andris Kivičs.

Otru Latvijas iespējamo pārstāvi «Jaunā viļņa» konkursā, kurš norisināsies Jūrmalā, Pēteri Upelnieku, Andris raksturo kā labu dziesmu autoru un uzskata, ka šāds konkurss ir lieliska iespēja, kā puisim sevi pieteikt kā solomākslinieku.

Andris šobrīd strādā pie jaunā radiosingla un videoklipa, ko prezentēs plašākai publikai 20.aprīlī.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu